Vinul saptamanii: Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra, Jidvei

by Echipa Wines Of Romania
0 Comment

De la lansarea acestui brand, in 2009, evolutia Jidvei a fost marcata constant de cresterea perseverenta a vinurilor de mare calitate. „Atat, mai mult nu se poate”, traducerea numelui latin, nu face referire la faptul ca Jidvei nu va produce vinuri mai bune, ci la promisiunea de a obtine din fiecare recolta cel mai bun vin pe care anul il permite.
Nec Plus Ultra Sauvignon Blanc (gama mai contine un rose si un Chardonnay) este un vin care ofera mult mai mult decat pretul – extrem de accesibil – pe care il solicita. Arome tipice florale, completate de nuante de fructe exotice si accente puternice de citrice, care ii confera vivacitate si prospetime. Un vin pentru orice zi lunga de vara sau orice asezare cu prietenii!

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES