Jidvei, prima crama romaneasca in topul Luxury Lifestyle Awards

by Wines of Romania
0 Comment

Cu peste 5.000 de bunuri si servicii din 400 de categorii analizate in fiecare an, Luxury Lifestyle Awards este unul dintre cele mai prestigioase topuri de profil, printre castigatorii din acest an numarandu-se nume precum Hilton, Dupont, Ritz-Carlton, Cavalli sau Benihana. In semn de recunoastere pentru calitatea vinurilor, dar si pentru reusita renovarii si relansarii castelului Bethlen-Haller, Jidvei a devenit primul producator roman de vin prezent in acest top. Prezentam mai jos comunicatul de presa al companiei.

Comunicat de presa

Jidvei, singurul brand romanesc de vinuri în Top 100 de producatori premium din intreaga lume

Jidvei, unul dintre cele mai iubite branduri romanesti de vinuri, este primul producator de vin din Romania inclus in elita celor mai prestigiosi 100 producatori de vinuri si distilate premium din lume, in Top Luxury Lifestyle Awards 2023.

Sunt 75 ani de cand vinurile Jidvei pun in valoare terroir-ul unic din inima Transilvaniei, iar cele peste 1000 medalii obtinute, de-a lungul timpului, sunt dovada angajamentului intregii familii Jidvei fata de excelenta si fata de continuarea unei traditii de secole.

Jidvei este o poveste de familie impletita cu istorie, pasiune, maiestrie si tehnologie de ultima ora, care promoveaza o cultura a inovatiei constante. Suntem onorati ca o companie 100% romaneasca este recunoscuta printre cei mai buni 100 de producatori de vinuri si bauturi spirtoase premium, alaturi de cele mai renumite si apreciate branduri globale.

Suntem singurul producator de vin din tara noastra prezent in topul Luxury Lifestyle Awards si, dincolo de aceasta performanta, suntem mandri sa contribuim activ la consolidarea imaginii Romaniei ca tara cu o bogata traditie vitivinicola, fiind pentru prima oara cand un producator roman de vinuri este inclus in acest top, alaturi de cei mai prestigiosi producatori din Franta, Italia, Spania, Argentina, Chile, Australia, Irlanda etc.

Celebram 75 ani de existenta a brandului Jidvei cu promisiunea ca, prin tot ceea ce vom face, vom pune pe primul loc vinul romanesc, o mostenire nepretuita pe care o datoram generatiilor viitoare.” – Ana Necsulescu, Director de Comunicare Jidvei.

Prezenta in TOP 100 Premium Wine and Spirits Brands of the World 2023 by Luxury Lifestyle Awards este o recunoastere a calitatii vinurilor Jidvei, a respectului pentru arta vinului si a grijii pentru pastrarea patrimoniului cultural al Transilvaniei.

Luxury Lifestyle Awards reprezinta o selectie globala care recunoaste, celebreaza si promoveaza cele mai bune servicii si bunuri de lux. Sunt evaluate mai mult de 5.000 de bunuri si servicii in 400 de categorii din 120 de regiuni, iar rezultatele sunt analizate pentru a oferi o lista TOP a celor mai buni dintre cei mai buni din lume.

luxurylifestyleawards.com

Despre Jidvei

Jidvei este cel mai mare producator de vinuri cu Denumire de Origine Controlata din Romania (D.O.C. Jidvei) si are unul dintre cele mai diversificate portofolii de produse de pe piata nationala a vinului, variind de la vinuri linistite la vinuri spumante, vinars si must.

Grupul Jidvei detine cea mai mare plantatie viticola din Europa cu proprietar unic, care se intinde pe o suprafata de 2.500 hectare situate chiar in inima Transilvaniei si patru crame, aflate la Jidvei, Tauni, Blaj si Balcaciu.

Simbolul vinurilor Jidvei este Castelul Bethlen-Haller, un loc plin de farmec, unde se desfasoara activitati de oenoturism pentru a face cunoscuta povestea Tarii Vinului, tinut al podgoriilor nesfarsite de vita-de-vie, al cetatilor de basm si al bisericilor fortificate sasesti.

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES