by Admin

POVESTEA CRAMEI

Situata în inima uneia dintre cele mai  importante zone viticole romanești – Dealu Mare, crama Gramofon Wine se regăsește în apropierea orașului Urlați, printre podgoriile din jur, într-un peisaj de poveste, desprins din vremuri frumoase, un loc unic ce are o putere specială de a te rupe din lumea aglomerata de zi cu zi și de a te transpune întru-un loc de o simplicitate amuțitoare și liniștitoare. Gramofon Wine este proiectul unui profesor de muzică și a unui profesor de contabilitate, uniți sub aceeași pasiune și determinați să creeze în compania vinurilor de excepție ale cramei o stare de voie bună și bucurie.

INFO

Nume crama: Gramofon Wine
Regiune: Dealu Mare
Adresa crama: Sat Mocești 215, comuna Iordacheanu, Prahova
Adresa sediu social: Sat Mocești 215, comuna Iordacheanu, Prahova
Persoana de contact: Sabina Stroe-Bibescu
Telefon: 0763684199
Email: sabina.stroebibescu@gramofonwine.ro
Numele societatii: SC OCTIMA Vinis SRL
Anul infiintarii: 2011
Proprietari: Marcel Pascu & Marcel Vulpoi
Oenolog: Gabriel Lăcureanu
Productie anuala (in litri): 120.000
Suprafata (ha): 25
Vanzare directa la crama: DA
Website: www.gramofonwine.ro

Gramofon Wine este una dintre cramele boutique din România care ia foarte în serios obiectivul de a construi un nume pentru vinurile românești în piața internațională. Până în prezent, Gramofon Wine a exportat vinuri din game premium în 3 regiuni importante din SUA, precum și în Taiwan și Londra, iar noi proiecte sunt în curs de concretizare pentru Italia și Spania. De asemenea, la începutul anului 2021, crama a lansat proiectul The Great Hill, un winebar din București, situat într-unul dintre cele mai boeme cartiere ale capitalei – Cotroceni, menit să promoveze exclusiv vinurile din Dealu Mare. Pe această cale, winebar-ul reușește să aducă mai aproape de zona Dealu Mare și turiștii care vizitează capitala, dar nu au în itinerariu si vizitarea regiunii viticole Dealu Mare, stârnind astfel viitorul interes al vizitatorilor pentru turismul vitivinicol în Romania, precum și pentru vinurile românești.

Crama oferă o experiență unică in ceea ce privește turismului viticol, oferind atmosfera mult căutată de către cei care își doresc să regăsească frumusețea autentică a unei vizite la cramă. Cazarea in mijlocul podgoriei într-una din cele cinci casuțe de genul tiny house, situate in mijlocul podgoriei, înconjurată de viță de vie, crează o atmosferă unica pentru vizitatori. Experiența poate fi completată prin rezervarea unei degustări de vinuri și asociere perfectă a acestora cu preparate culinare. Plimbările în podgorie, vizitarea cramei și poveștile somelierului și ale celor doi proprietari fac din vizita la crama Gramofon Wine una perfectă.

PODCAST

Dacă vreți sa aflați povestea cramei Gramofon, și cum a ajuns un contabil – așa cum se alinta Marcel Vulpoi, coproprietarul cramei, sa investeasca intr-o crama in Dealu Mare, nu ratați episodul #10 al Podcastului Wines of Romania. Vă invităm să-l urmăriți si sa-l savurati în compania unui Gramofon.

VIZITA LA CRAMA

Mereu cu zâmbetul pe buze, mereu gata de petrecere! Wines of Romania vă invită în vizită la Gramofon Wine, la o degustare de vinuri, artă și povești, cu cea mai veselă gazdă din Dealu Mare, Marcel Vulpoi.

DESTINATIE

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2022 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2022 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

CATEGORII