TURISM VITIVINICOL: Editia din 2023 a conferintei Organizatiei Mondiale a Turismului va fi gazduita de La Rioja   

by Echipa Wines Of Romania
0 Comment

Concha Andreu, presedinte al Guvernului din La Rioja, este de profesie oenolog

Cea de-a saptea editie a conferintei mondiale privind turismul vitivinicol a Organizatiei Mondiale a Turismului (UNWTO) va avea loc in 2023, in La Rioja, comunitate autonoma si provincie in nordul Spaniei, avand capitala la Logrono.

Aceasta noua editie a fost anuntata marti, 12 iulie, la Muzeul Culturii Vinului Vivanco. La eveniment au participat Concha Andreu, presedinte al Guvernului din La Rioja; Reyes Maroto, ministrul Industriei, Comertului si Turismului, impreuna cu secretarul general al Organizatiei Mondiale a Turismului, Zurab Pololikashvili.

Conferinta – ce a fost organizata pentru prima oara in noiembrie 2014, in San Marino –  a devenit un important forum international privind tendintele, instrumentele si oportunitatile de promovare a turismului vinicol. Intalnirea la varf ofera o oportunitate expertilor si profesionistilor de a face schimb de cunostinte si experiente.

Presedintele Concha Andreu – de profesie oenolog –  a subliniat ca alegerea regiunii La Rioja ca loc de desfasurare a conferintei reprezinta implicit o recunoastere a dezvoltarii turistice a regiunii: „La Rioja poseda un patrimoniu unic si divers, atat material, cat si imaterial, legat de vin ca aliment si ca produs si, la randul sau, mostenirea respectiva constituie o oferta turistica de top care poate si ar trebui imbunatatita in continuare.”

Editia din 2022 a Conferintei mondiale UNWTO privind turismul vitivinicol va avea loc la Alba, Italia, in perioada 19-21 septembrie.

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES