Wines of Romania si UNFINISHED descopera impreuna povestea vinului

by Wines of Romania
0 Comment

Calatoria in lumea vinului e nesfarsita, istoria si traditia cramelor romanesti fiind un subiect demn de dezbatut de catre o comunitate curioasa, precum cea a festivalului UNFINISHED. Astfel, participantii la eveniment au ocazia ca pe 1 octombrie sa ia parte la workshopul sustinut de Marinela Ardelean, unde pot degusta o selectie de vinuri special gandita pentru ei.

„Istoria si traditia vinului romanesc reprezinta o comoara pe care oamenii trebuie sa o descopere, iar noi ne dorim mult sa fim cei care-i ghideaza prin necunoscut. Vinul are o importanta de nedescris pentru noi si abia asteptam sa-l aducem aproape de oameni curiosi si dornici de noi experiente, asa cum sunt cei din comunitatea UNFINISHED. Ne bucuram cand avem ocazia sa iesim din lumea digitala si ne intalnim fizic, dupa atatia ani in care aproape am uitat sa socializam. Abia asteptam sa exploram impreuna o lume plina de gusturi si povesti spuse intr-o atmosfera relaxata”, declara Marinela Ardelean, fondatoarea Wines of Romania

Cristian Movila, fondatorul UNFINISHED, completeaza ca: „Am promis multe experiente pentru editia aceasta a festivalului, iar una dintre ele e oferita de prietenii nostri de la Wines of Romania, care nu doar ne ajuta sa destindem atmosfera cu produsele oferite de ei, dar contribuie semnificativ la knowledge-ul dupa care tanjim mereu la Unfinished. Mai mult, asa cum spunem mereu, cel mai important lucru la festival este ca toata lumea are ocazia sa stea de vorba cu toata lumea. Artistii se intalnesc la masa cu oamenii de afaceri, filosofii discuta cu matematicienii, iubitorii de vin se imprietenesc cu introvertitii. Doar asa evoluam, invatand de la ceilalti, intelegand celelalte domenii si socializand cat mai mult.”

Masterclass Wines of Romania in cadrul festivalului Unfinished

Editia a saptea a festivalului multidisciplinar UNFINISHED inseamna 4 zile de workshop-uri, performance-uri, dezbateri, conversatii si prezentari reunite sub tema OFF-CENTER, ce vor explora conceptul de descentralizare. Ca in fiecare an, participarea costa timp si implicare. Unica modalitate de a intra in UNFINISHED este prin completarea unui formular ce contine intrebari despre valorile si motivatia celor interesati sa participe in festival. 

Despre Wines of Romania – partener oficial Unfinished Festival

Wines of Romania isi propune sa repozitioneze vinurile romanesti pe locul binemeritat, in mintea si inimile consumatorilor din intreaga lume. Proiectul Wines of Romania este un univers digital dedicat vinurilor romanesti, iubitorilor de vin, cumparatorilor, producatorilor si investitorilor din toata lumea. 

Misiunea WoR este de a educa si de a informa publicul asupra evolutiilor si tendintelor din lumea vinului romanesc, de a promova vinul de calitate si de a construi punti catre pietele internationale, astfel incat vinul autohton sa isi castige pozitia meritata in lume.

Despre UNFINISHED Festival

Desfasurat sub inaltul patronaj al Parlamentului European, UNFINISHED este primul festival multidisciplinar din Romania si a fost creat de Fundatia Eidos ca o experienta in continua evolutie. Din 2016 si pana acum, Unfinished a avut peste 250 de invitati, printre care co-fondatorul Pixar, Alvy Ray Smith, directorul artistic pentru linia masculina Louis Vuitton, Virgil Abloh, artista multipremiata, Marina Abramovic, strategul digital din timpul administraţiei Obama, muzicianul Nicolas Jaar si Esther Perel, cel mai cunoscut psihoterapeut specialist in relaţii de cuplu.

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES