Ep. #14 Deschidem Vinul Românesc alături de Julien Munch, CEO Carrefour Romania

by Wines of Romania
0 Comment

Julien Munch, CEO Carrefour Romania

 Sezonul al doilea al podcastului Wines of Romania debuteaza in forta, cu un invitat special – Julien Munch, CEO Carrefour Romania. Ajuns in Romania, a preluat din mers fraiele programului Deschidem Vinul Romanesc (DVR), pe care a continuat sa-l dezvolte cu succes. S-a indragostit la prima vedere de Feteasca neagra, a descoperit recent potentialul Fetestii regale si a devenit, in mai puțin de doi ani, un adevărat ambasador al vinului românesc. 

Va invitam sa urmariti o discutie despre prezentul, viitorul si potentialul vinului romanesc in noul episod al podcastului WOR. Wines of Romania Podcast este inspirat de Deschidem Vinul Romanesc, primul program national dedicat in egala masura consumatorilor si producatorilor de vinuri romanesti.

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES