by Admin

PARTENERI

Inspired by DVR

Carrefour Romania este partener Platinum si partener strategic Wines of Romania. Compania a lansat in 2019 programul national Deschidem Vinul Romanesc, prin care multor producatori mici si medii li s-a oferit o deschidere alternativa mai mult decat necesara catre piata. Selectia riguroasa a vinurilor, eforturile depuse pentru educarea consumatorilor si scopul declarat de a promova vinul romanesc atat pe piata interna, cat si in lume, au transformat aceasta initiativa intr-o sursa de inspiratie pentru Wines of Romania.

Ducem Vinul Romanesc in Lume

Echipa Wines of Romania este una internationala, formata din experti in vin, jurnalisti, specialisti in marketing si comunicare, care impartasesc acelasi scop – acela de a aduce vinul romanesc in atentia publicului local si international. Credem in valoarea vinului nostru si in puterea sa de a deveni brand de tara. Impreuna ducem vinul romanesc in lume!

Parteneri GOLD

Wines of Romania pune la dispozitie un numar limitat de parteneriate GOLD, pentru a forma o echipa redutabila in jurul ideii de promovare a vinului romanesc in lume, alaturi de producatori dirijiati de valori clare, cu experienta in crearea de vinuri de inalta calitate, demne sa reprezinte Romania oriunde in lume.

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2022 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2022 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

CATEGORII