by Admin

POVESTEA CRAMEI

AVINCIS este continuarea unei povesti de familie, cu pasiune pentru vinuri si lucrul bine facut, care a început înca din anul 1927. Atunci Maria si Iancu Ramniceanu, numit ofiter al armatei romane de Ionel Bratianu, au cumparat in Dragasani, un conac în stil neoromanesc pur, inspirat din arhitectura ctitoriilor brancovenesti, inconjurat de vii.
În anul 2007, stranepoata lor Cristiana, alaturi de sotul sau Valeriu Stoica si de fiica lor Andreea, s-au reintors pe domeniul de familie si au avut revelatia miracolului viei, al vinurilor si al traditiilor locului.

Astazi, domeniul Vila Dobrusa, care si-a deschis portile pentru iubitorii vinului în vara anului 2011, cuprinde conacul, crama AVINCIS, 43 hectare de vita de vie, mai multe hectare de padure si amenajarea peisagistica.
AVINCIS este simbolul renasterii vinului romanesc, sub semnul traditiei si al modernitatii.

 

INFO

Persoana de contact: Ana – Maria Pricop
Telefon: +40 751 199 415
E-mail: avincis.vinuri@avincis.ro
Program: 09:00 – 16:30
Numele societatii: SC AVINCIS VINURI SRL
Anul infiintarii: 2007
Proprietari: Cristiana I. Stoica, Andreea Micu, Valeriu Stoica
Oenolog: Andrea Previtali
Productie anuala: 200.000 litri
Suprafata: 43 ha
Vanzare directa la crama: DA
Adresa crama: Str. Valea Caselor nr. 1A, 245700, Dragasani, judetul Valcea
Adresa sediu social: Str. Dr. Grigore Romniceau nr. 15, 050574, sector 5, Bucuresti
Website: www.avincis.ro

AVINCIS exporta in SUA, Germania, Olanda, Polonia si Japonia.

AVINCIS ofera experiente oenoturistice unice.

Pe domeniul Vila Dobrusa poti rezerva un sejur turistic, cu mese incluse, degustari de vinuri, tur de crama si plimbari în vie, in parcul "Poiana Apostolilor" sau la "Ferma dintre Vii". Capacitatea de cazare este de 28 de persoane in regim double sau 14 persoane in regim single, in 10 camere moderne complet echipate si 3 apartamente plasate deasupra cramei cu vedere catre vie si Olt. AVINCIS este inconjurat de obiective turistice, Vila Dobrusa fiind in centrul atractiilor din regiune.

Schitul Dobrusa, Manastirile Olteniei – Dintr-un lemn, Horezu, Arnota – precum si Culele de la Maldaresti, sunt doar o parte din frumusetile zonei. Pentru oferte personalizate (sejururi, degustaări, evenimente) ne puteti contacta pe email la adresa: crama.avincis@avincis.ro.

PODCAST

In noul episod Wines Of Romania Podcast, va invitam sa o cunoasteti pe Andreea Micu, cea care duce mai departe mostenirea Avincis. O poveste de succes despre turismul oenologic in Romania, ce inseamna sa preiei o afacere de familie si, mai ales, despre surprinzatoarele asemanari dintre lumea vinului si cea a avocaturii – domeniu in care activeaza intreaga familie. Va invitam sa urmariti podcastul si sa va abonati la canalul preferat pentru a fi mereu la curent cu noile episoade. Wines of Romania aduce la microfon jurnalisti, influenceri, producatori de vin, oenologi, critici, proprietari de restaurante de top – pe scurt, pe toti cei care isi pot pune amprenta asupra felului in care este perceput vinul romanesc, atat in tara, cat si in lume. Descopera primul podcast dedicat vinului romanesc in format video, cat si audio, pe cele mai populare platforme specializate precum Spotify, YouTube, Google Podcasts, Apple Podcasts precum si pe platforma www.WinesOfRomania.com.

DESTINATIE

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2022 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2022 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

CATEGORII