Vinul săptămânii: Cuvee Petit Savignon Blanc de la Crama Avincis

by Echipa Wines Of Romania
0 Comment

Cuvee Petit Sauvignon Blanc, de la crama Avincis, este un vin surprinzator: desi este extrem de delicat, are rotunjimi si caldura fructelor pe care le-a astepta de la un vin mai dens, mai extractiv. Si totusi, sub notele florale (soc, flori albe), se ascund note de piersici si caise bine coapte, cu accente citrice care ii dau vivacitate, totul incheindu-se cu un final foarte lung, elegant, care promite vinului o viata lunga si o evolutie frumoasa.
Poate cel mai placut atribuit al sau este, insa, versatilitatea, fiind la fel de binevenit atat ca insotitor gastronomic, pentru carnuri usoare, mancaruri cu sosuri albe sau chiar salate (fara otet!), cat si individual, ca acompaniament al unor discutii lungi.

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES