Primul Concurs de Viticultura din Romania

WOR - Cel mai bun viticultor din Romania - 2023

Wines of Romania isi propune sa sustina si sa promoveze rolul Viticultorului in provocatoarea calatorie a vinului de la strugure la pahar. Daca ai peste 18 ani, locuiesti in Romania si esti pasionat de viticultura, inscrie-te la concurs si poti castiga premii substantiale.

Cel mai bun viticultor din Romania
Cel mai bun viticultor din Romania

Despre

Vinul bun se naste in vie.

Prima editie a Concursului national de taiere a vitei-de-vie in perioada de repaus vegetativ, va avea loc la Statiunea Didactica de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultura si Pomicultura Pietroasa-Istrita si se bucura de sustinerea mai multor institutii si companii private, ale caror nume vor fi facute publice in curand.

 

Citeste Regulamentul Concursului “Cel mai bun viticultor din Romania – Editia 2023”.

 

Cui se adreseaza

Cel mai bun viticultor din Romania - Editia 2023

Concursul se adreseaza oricarui vizitator al site-ului www.winesofromania.com care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

  • a implinit varsta de 18 ani la data inceperii concursului;
  • are domiciliul pe teritoriul Romaniei sau este rezident in Romania;
  • declara pe propria raspundere ca lucreaza sau a lucrat in plantatii viticole inregistrate in SINVV (Sistemul informatic National al Viei si Vinului din Romania), respectiv in RPV (Registrul Plantatiilor Viticole din Romania);

Te invitam sa citesti cu atentie REGULAMENTUL.

Orice ramura din Mine care nu face rod, o taie; si orice ramura care continua sa faca rod, o curata [in mod repetat], ca sa faca mai mult rod [chiar mai bogat si mai rafinat]. Tunderea este de o importanta vitala pentru ca noi sa crestem in umblarea noastra cu Dumnezeu.

(Ioan, 15:2)
Cel mai bun viticultor din Romania

Detalii concurs

11 martie 2023

Concursul va avea loc sambata, 11 martie 2023. Programul de desfasurare va fi pus la dispozitia fiecarui concurent cu minim 7 zile inainte de concurs.

Dealu Mare

Concursul va avea loc la Statiunea Didactica de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultura si Pomicultura Pietroasa-Istrita.

Premii

Premii substantiale vor fi oferite castigatorilor primelor 3 locuri de catre partenerii si sponsorii concursului. Vor fi disponibile mai multe detalii in curand.

Parteneri

Partener media

agro

Patronaj

onvpv

Inscrierile se pot face pana pe data de 28 februarie 2023, inclusiv.

Formular-CONCURS

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2023 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2023 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES