Zece ani de Owner’s Choice by Jidvei

by Wines of Romania
0 Comment
Wines of Romania JIDVEI POdcast

10 ani de Owner’s Choice by Jidvei

“Cand aveam cinci ani, ma intrebam de ce nu poate tata sa vina acasa mai des. Noroc ca era si bunicul implicat, si mai ajungea in weekenduri. Dar ajungand acolo, chiar de la inceputul privatizarii cramei Jidvei, mi-am dat seama ce dimensiuni are compania, cat de frumos este domeniul si de ce nu poate tata sa vina acasa”, povesteste Ana Necsulescu despre copilarie si despre drumul aproape predestinat spre afacerea familiei.

Astazi, Ana se ocupa de comunicarea si PR-ul celei mai mari crame de familie din Romania – Jidvei, in timp ce sora ei, Maria, supravegheaza toate procesele din firma, din pozitia de director general adjunct.

Cea mai valoroasa mostenire a surorilor Nesculescu este insa respectul fata de oameni si pamant, dar si sprijinul neconditionat pentru aproapele tau – valori insuflate noii generatiei de catre tata si bunic. “Un lucru pe care l-am apreciat mereu la tatal meu este caldura pentru toata lumea, cum incearca sa ajute pe oricine are o problema… Nu am intalnit nici o persoana care sa aiba o problema, sa i-o expuna tatalui mei si sa nu primeasca un ajutor”, explica Maria Necsulescu.

La zece ani de la lansarea primei game superpremium, Owner’s Choice by Jidvei, v-am pregatit un episod special al podcastului Wines of Romania: pentru prima oara impreuna intr-un interviu, Ana si Maria Necsulescu! Vizionare placuta!

Crame_jidvei_castel_14.10.2022

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES