Weekend cu 800 de vinuri premium la RO-Wine | The International Wine Festival of Romania

by Wines of Romania
0 Comment

Sambata si duminica (15-16oct.) isi va deschide portile editia de toamna a festivalului RO-Wine, unde a fost deja înregistrat un record de vinuri participante – peste 800 – provenind de la 150 de producatori din Italia, Franta, Spania, Noua Zeelanda, Argentina, SUA, Georgia, Portugalia si, evident, Romania si Moldova.

Alaturi de producatorii consacrati, a caror prezenta la RO-Wine a devenit o traditie – Averesti, SERVE, Jidvei, Gramofon, Vintruvian Group (Caii de la Letea & Domeniile Prince Matei), vor fi disponibile si vinuri de la producatori mici, dar plini de surprize, aflati la inceput de drum, precum Valeaeden sau Domeniile Pripa. Cei mai importanti distribuitori si importatori de vin isi vor prezenta cramele din portofoliu cu vinuri alese pe spranceana, iar totul va fi “condimentat” cu delicatese, patiserie, cafea de specialitate si bere craft. (Gasiti aici lista pe larg a praticipantilor: https://romaniawinefestival.com/next-events/).

Programul de masterclass-uri din acest an este cel mai aglomerat, dintre toate editiile de pana acum, cu un total de 10 evenimente, acoperind o gama larga de vinuri si producatori, de la Cava si Champagne la vinuri din programul Deschidem Vinul Romanesc si de la prezentarea noii game, Naiv, a Casei de Vinuri Cotnari la degustarea unor vinuri de 100 de puncte – Cheval Blanc, Lafitte Rothschild, Penfolds Grange, Masseto si altele. (Programul masterclass-urilor este disponibil aici: https://romaniawinefestival.com/masterclass/)

La fel ca la editiile precedente, la festivalul de la Fratelli Studios (str. Glodeni, 1-3), iubitorii de vin vor putea asculta povestile din spatele etichetelor, spuse direct de catre sau oenologii care le-au creat sau de catre proprietarii cramelor.

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES