by Admin
Crame Regiunea Muntenia - SERVE

Exportam in fiecare an aproximativ 20 – 30% din productia de vin, in functie de fluctuatia cererii pe plan international. Vinurile noastre ajung in Japonia, China, Olanda, Belgia, Danemarca, Germania, Polonia, Republica Ceha, UK, Franta, Coreea, Tailanda pana in USA, Brazilia sau chiar Islanda. Suntem placut impresionati ca soiurile autohtone, cum ar fi Feteasca neagra, Feteasca alba sau Tamaioasa romaneasca sunt foarte apreciate de iubitorii de vin din toata lumea.

In anul 2003, cu indrumarea Aureliei Visinescu a fost infiintata in zona Dealu Mare crama Domeniile Sahateni, cunoscuta sub brandul Aurelia Visinescu Wines. Cu o investitie initiala de 4mil de euro si mai multi ani de schimbari majore, au tranformat vechea crama intr-una moderna, dotata si organizata dupa ultimele standarde tehnologice. Viile noastre acopera in prezent o suprafata de 82ha, unde se regasesc atat soiuri de struguri romanesti, cat si internationale.

Imbinand experienta locala adanc inradacinata in traditie, cu tehnologia moderna, Aurelia Visinescu produce aici vinuri cu personalitate de calitate superioara.

Daca doriti sa descoperiti secretele muncii din spatele fiecarei sticle de vin, va asteptam la crama noastra din Sahateni, din apropierea orasului Mizil, la doar o ora jumatate fata de Bucuresti. Aici puteti degusta vinurile create sub semnatura oenologului Aurelia Visinescu, supranumita “Doamna Feteasca Neagra” si unde puteti sa vizitati zona de productie, zona de maturare si beciul de colectie.

INFO

Aurelia Visinescu Wines - un "pasaport" al cramei actualizat in mod constant, util consumatorilor si profesionistilor

 • Nume crama: Aurelia Visinescu Wines
 • Regiune: Dealu Mare
 • Persoana de contact: Druta Rodica
 • Telefon: +40 753 093 130
 • E-mail: marketing@domeniilesahateni.com
 • Program de lucru: 9:00 – 17:30
 • Numele societatii: SC Domeniile Sahateni SRL
  Anul infiintarii: 2003
 • Proprietar/Proprietari: Aurelia Visinescu, Steve Cacenco
 • Oenolog: Aurelia Visinescu
 • Productie anuala (in litri): In medie, o productie anuala de 600.000l de vin.
 • Vanzare directa la crama: DA
  Adresa crama: Sahateni, Buzau, Romania – 127535
 • Adresa sediu social: Bucuresti, str Miron Costin 43, Sector 1
 • Website: www.aureliavisinescu.com
Domeniile Sahateni
Aurelia Visinescu

Aurelia Visinescu Wines

Povestea noastra a inceput in anul 2003, cand oenologul Aurelia Visinescu a fondat compania Domeniile Sahateni impreuna cu asociatul si varul sau prin alianta, Steve Cacenco.

Indragostita de natura, in ultimii ani de studiu in cadrul Universitatii de Horticultura, Aurelia Visinescu a ales sa studieze oenologia, fascinata de povestea din spatele bauturii lui Bachus.

Urmandu-si pasiunea pentru vin, rezultatele muncii sale nu s-au lasat asteptate – visul de a avea propria crama si propriile plantatii de vita-de-vie.

Astazi, crama Domeniile Sahateni reuneste 82 ha de vita-de-vie si o unitate de vinificatie cu o capacitate de 1.000.000 sticle pe sezon.

PODCAST

Ep. 18 Aurelia Visinescu – doamna Feteasca Neagra

E mai usor sa faci vin alb sau vin rosu? Conteaza mai mult tehnologia decat lucrarile din vie? Care sunt soiurile care pot contribui la formarea unui brand de tara? Raspunsuri la toate aceste intrebari si la multe altele, in noul episod al podcastului Wines of Romania!

Podcast inspirat de Deschidem Vinul Romanesc, program national dezvoltat de Carrefour Romania, dedicat in egala masura consumatorilor si producatorilor de vinuri romanesti.

DESTINATIE

Planifica acum o vizita la Aurelia Visinescu Wines

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2022 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2022 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES