Muscat Ottonel de la Strunga

by Echipa Wines Of Romania
0 Comment

Zilele trecute am reusit sa onorez mai vechea invitatie a unui dintre cei mai deosebiți oameni din lumea vinului romanesc, Florin Stegariu, proprietarul cramei Strunga.

Si cand spun „deosebit”, este pentru ca e greu sa cuprinzi intr-un cuvant tineretea, entuziasmul, pasiunea pentru vinuri bune, dedicarea, respectul pentru valori si traditii, efortul pentru evolutie si imbunatatire – toate fiind dublate de modestie, aproape smerenie. Si, mai mult decat atat, toate aceste valori le-au fost insuflate si celorlalti oameni din crama si din podgorie.

Am degustat si redegustat vinuri din programul #DeschidemVinulRomanesc by Carrefour, dar si vinuri inca nelansate, am reconfirmat faptul ca Muscatul Ottonel de aici poate avea rezultate spectaculoase si, pentru ca Florin nu doar isi iubeste crama si podgoria, ci intregul sau tinut, am continuat vizita la crama cu o plimbare la Castelul Sturdza si la casa memoriala Vasile Alecsandri. Deci, daca va aflati prin zona, sa stiti ca aveti cu ce sa ocupati o zi intreaga!

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES