by Admin
Crame Regiunea Muntenia

Budureasca exporta in 18 tari cu extindere pe 4 continente. Portofoliul de produse cuprinde peste 20 de game de vin pentru a adresa o varietate de preferinte si niveluri de pret.

La doar o ora distanta de Bucuresti, la crama Budureasca, va oferim o oaza de liniste si relaxare.

Crama se intinde pe o suprafata de 5200 de metri patrati si pare sa tasneasca din Pamant, respectand un proiect provocator, dar care completeaza peisajul senzual si atragator al vinurilor Budureasca. In acelasi timp, aceasta solutie moderna arhitecturala si inginereasca asigura stabilitate termica si un control foarte bun al intregului proces oferind un spatiu eficient pentru o capacitate de productie si stocare de 3,5 milioane de litri de vin anual. Crama are o capacitate de imbuteliere de pana la cateva mii de sticle pe ora. In acelasi timp, ascunde o comoara de cateva sute de butoaie de lemn din toate esentele lumii, pentru maturare. O alta provocare transformata in realitate este realizarea unei arii total separate, unde producem vinul organic.

Complexul Budureasca se afla la doar o ora distanta de capitala tarii, Bucuresti. Dispune de birouri, spatii speciale destinate degustarii cu vedere la sala baricurilor, precum si un magazin pentru desfacere si vanzare.

Este locul ideal pentru organizarea de evenimente si degustari corporate, teambuilding-uri, petreceri de companie sau evenimente private, cursuri si ateliere. Prin acestea, dar si prin dragostea cu care ducem traditia vinului romanesc mai departe, Budureasca s-a implicat in dezvoltarea oenoturistica a zonei.

INFO

BUDUREASCA - un "pasaport" al cramei actualizat in mod constant, util consumatorilor si profesionistilor

 • Nume crama: BUDUREASCA
 • Regiune: DOC Dealu Mare
 • Persoana de contact: Monica Florean
 • Telefon: 0725348892
 • E-mail: monica.florean@budureasca.ro
 • Program de lucru: L-V: 7.00-16.00
 • Numele societatii: Budureasca SA
 • Anul infiintarii: 2006
 • Proprietar/Proprietari: Proprietari români
 • Oenolog: Stephen Donnelly
 • Productie anuala (in litri): 2,4 mil litri vin
 • Vanzare directa la crama: DA
 • Adresa crama: Gura Vadului nr. 472, Jud. Prahova, 107300
 • Adresa sediu social: Gura Vadului 472, Jud Prahova, 107300
 • Website: www.budureasca.ro
  www.budureascawines.com

BUDUREASCA

Budureasca

Budureasca e un nume cu radacini in antichitate si o poveste a vinului romanesc. Budureasca este o vita de istorie: mostenirea noastra. Despre mestesugul stramosilor nostri si despre radacinile de peste 2 milenii in cultura vitei de vie. Despre invatamintele trecutului, istetimea, respectul si maiestria dacilor. E despre un secret pe care au vrut sa-l ascunda in foc, pentru a nu lasa cotropitorii sa se bucure de darul primit de acest neam curajos. Despre vita de vie romaneasca. Budureasca inseamna arta desavarsita a vinului… creata ca un arc peste timp, un liant intre metodele traditionale de vinificatie mostenite de la daci si tehnologia moderna.

Budureasca inseamna ingeniozitate si progres: una dintre cele mai moderne crame din Romania care pare sa tasneasca din Pamant si se intinde pe o suprafata de 5200 mp, ce ascunde o comoara de sute de butoaie de lemn, din toate esentele nobile ale lumii. Inseamna performanta unei capacitati de imbuteliere de pana la cateva mii de sticle pe ora si o arie destinata exclusiv vinului organic.

Budureasca inseamna… „acasa”. Un business construit cu pasiune si implicare cu scopul de a respecta traditia strugurilor si a vinului romanesc. E o poveste despre Complexul Budureasca, aflat la doar o ora de Bucuresti. E despre locul ideal pentru organizarea de evenimente, degustari corporate, teambuildinguri, petreceri de companie, cursuri si ateliere.

Budureasca
Budureasca Wines

DESTINATIE

Planifica acum o vizita la Budureasca

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES