Conferinta Internationala de Turism de Vin va avea loc la Plovdiv, in aprilie

by Wines of Romania
0 Comment

Bulgaria va gazdui in acest an, in aprilie, la Plovdiv, intalnirea anuala a Conferintei Internationale de Turism de Vin, un eveniment care aduna participanti din peste 50 de tari. Redam mai jos comunicatul organizatorilor privitor la programul (inca provizoriu) la care pot asista participantii.

Comunicat de Presa

Conferinta Internationala de Turism de Vin (IWINETC) prezinta programul provizoriu al evenimentului: O celebrare a excelentei in turismul de vin si culinare

Plovdiv, Bulgaria, 3 ianuarie 2024

Conferinta Internationala de Turism de Vin (IWINETC) are placerea sa lanseze agenda provizorie pentru evenimentul sau extrem de asteptat din 2024, care va avea loc pe 9 si 10 aprilie 2024 in Plovdiv, Bulgaria. IWINETC, o intâlnire anuala cruciala pentru profesionistii din domeniul turismului de vin si culinar la nivel mondial, promite participantilor o experienta deosebita, cu o agenda dinamica plina de prezentari, ateliere, forumuri si un atelier B2B.

Destinatii importante ale programului IWINETC 2024:

Ziua 1 (09/04/2024):

Conferinta incepe cu anunturile de deschidere facute de Anthony Swift, Directorul IWINETC, si oficialitati bulgare.

Destinatii "Grape Escape": Cu Tanisha Townsend despre "Turismul de vin in spatii vinicole non-traditionale", explorând potentialul enoturismului in tari precum Iordania, Serbia si Bulgaria.

Branding si Marketing: Descoperiti secretele elaborarii unei strategii câstigatoare alaturi de Chris Torres in "Cum sa elaborati o strategie de marketing câstigatoare in enoturism".

Branding si Marketing: "Atingerea unei femei: Redefinirea experientei in enoturism" cu Tanya Avramova, evidentiind impactul femeilor in industria vinului.

Branding si Marketing: Explorati "Cum sa utilizati inteligenta artificiala pentru a supraalimenta afacerea dvs. enoturistica" cu Peter Syme, despre puterea schimbarilor pe care le poate aduce inteligenta artificiala in turismul de vin.

Destinatii "Grape Escape": Cu Valentina Soumintoub despre "Evenimente culturale in crame – un potential pentru dezvoltarea brandului", o examinare a impactului evenimentelor culturale asupra vizibilitatii si perceptiei brandului.

Destinatii "Grape Escape": "Degustarea Grand Vin-urilor din Bulgaria" cu Nicoletta Dicova, o calatorie senzoriala prin mostenirea vinicola a Bulgariei.

Ziua 2 (10/04/2024):

Afaceri: Incepeti a doua zi cu Stefano Tulli, explorând "Instrumente digitale pentru profesionistii din turismul de vin B2B" si provocarile experientelor unice legate de vin in destinatii cu contacte limitate.

Cercetare: Alaturati-va lui Irem Eren in "Explorarea impactului vinurilor fara alcool si cu alcool redus pentru cresterea durabila in turismul de vin", discutând despre oportunitatile si viitorul vinurilor fara alcool si cu alcool redus.

Branding si Marketing: Ilinka Terziyska conduce atelierul imersiv "Elaborarea unor experiente memorabile in turismul de vin: O vedere din interior dobandita din cercetare si practica".

Afaceri: In atelierul "Valorificati puterea lucrurilor de facut cu Google", Chris Torres si Peter Syme ii ghideaza pe participanti in exploatarea noii functionalitati a Google, Editorul de Bilete si Activitati.

Destinatii "Grape Escape": Explorati "Cehia: Comoara Patrimoniului Viticol al Europei Centrale" cu Jana Humpolíková, descoperind experiente surprinzatoare legate de vin in inima Europei.

Destinatii "Grape Escape": Descoperiti "Țara Minunilor Viticole a Moraviei de Sud" cu Martina Grůzová, o sursa exceptionala de experiente cu vin in inima Moraviei de Sud.

Afaceri: Atelierul B2B de Turism de Vin IWINETC, unde sunt facilitate conexiunile dintre agentii din intreaga lume si furnizorii de experiente enoturistice.

Despre IWINETC:

Conferinta Internationala de Turism de Vin (IWINETC) este un prestigios eveniment anual care aduna profesionisti din industria turismului de vin si culinar din peste 50 de tari. Conferinta ofera o platforma pentru networking, impartasirea cunostintelor si oportunitati de afaceri.

Pentru mai multe informatii:

Anthony Swift, Director IWINETC

  1. www.iwinetc.com
  2. info@wineplesures.com

W/App. + 34 687 34 57 44

📷 Sursa Poze: IWINETC

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES