Spectrum Busuioaca de Bohotin

by Echipa Wines Of Romania
0 Comment

Busuioaca de Bohotin este un soi de struguri care își spune singur povestea, chiar și celor prea puțin pasionați de istorie. Aproape dispărută înainte de 1990, renăscută odată cu replantările din anii 2000 și în plin avânt astăzi, când începe să fie plantată și în alte locuri decât Moldova sa natală, Busuioaca nu poate trece neobservat.

Plină de arome (este, totuși, un strugure din familia Muscaturilor), expresivă în orice variantă, de la sec la dulce, foarte bună și proaspătă, și după câțiva ani de învechire, poate da naștere la vinuri capabile sa surprinda si cele mai sofisticate gusturi.

Produs de Domeniile Averești – unde se găsește cea mai mare suprafață plantată cu acest soi, acest vin este prezent în programul #DeschidemVinulRomânesc, în categoria #Exclusiv.

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES