Mihaela Sava sau Prăjiturela? Vinuri seci și vorbe dulci #15

by Wines of Romania
0 Comment

Mihaela Sava este Prajiturela?

Mihaela Sava este “fata cu prajiturile”, venita din inima Tinutului Secuiesc – sau cel putin asa spune, cu modestie, cea pe care mai mult de o suta de mii de oameni o cunoastem foarte bine sub pseudonimul Prajiturela.

Prajiturile fac parte din cultura culinara a Transilvaniei

Pentru oricine a ajuns vreodată în Transilvania, sa fi trăit „în secuime” este o explicatie suficienta pentru pasiunea fata de dulciuri, in particular, si pentru gust, in general.  Nu exista duminica, nu exista sarbatoare laica sau eveniment, sa nu fie asezonat cu prajituri. Iar acestea e musai sa fie facute ca acasa. De la prima inghititura sa fii aruncat in Timp, direct in copilarie. Asta face Mihaela Sava, aceasta zana a dulciurilor, cu mainile sale fermecate.

Cu o prajitura nu se face primavara, dar se poate schimba o viata

Drumul spre celebritate este presarat cu multe provocari si inseamna mult mai mult decat munca si pasiune presarata cu zambete. In spatele camerei pandesc epuizarea, burn-out-ul, lucruri care se pot transforma, in timp, in afectiuni pe viata.

Cu toate acestea, pentru Prajiturela, fiecare incercare este un motiv de a creste si nu exista nici un obstacol care sa nu poata fi depasit. De fiecare data, ne va astepta pe toti pe blogul sau culinar cu zambetul pe buze. A aflat ce isi doreste de la viata, isi imparte pasiunile cu sotul ei, traieste viata pe care care si-o doreste si descopera, in fiecare zi, gusturi noi si combinatiile lor inedite.

Mihaela Sava Prajiturela

Pofta de prajituri vine gustand

Va invitam la cea mai variata degustare de pana acum din episoadele podcastului Wines of Romania, la o discutie presarata cu bucatele de viata si pentru cateva asocieri surprinzatoare sugerate de invitata noastra, Prajiturela!

Pentru oricine a ajuns vreodată în Transilvania, sa fi trăit „în secuime” este o explicatie suficienta pentru pasiunea fata de dulciuri, in particular, si pentru gust, in general. Nu exista duminica, nu exista sarbatoare laica sau eveniment, sa nu fie asezonat cu prajituri. Iar acestea e musai sa fie facute ca acasa. De la prima inghititura sa fii aruncat in Timp, direct in copilarie. Asta face Prajiturela, aceasta zana a dulciurilor, cu mainile sale fermecate.

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES