Deschidem Vinul Romanesc de la Londra la Roma si in toata lumea, de 1 decembrie

by Radu Rizea
0 Comment
Deschidem Vinul Romanesc

De Ziua Nationala, Carrefour Romania s-a implicat in trei evenimente de promovare a vinului romanesc, de la intruniri diplomatice la campanii radio. 

Wines of Romania sprijina programul national Deschidem Vinul Romanesc si isi tine promisiunea de a duce vinul romanesc in lume!

Deschidem Vinul Romanesc la Roma!

In cadrul seriei de evenimente organizate de Ambasada Romaniei in Italia, Malta si San Marino, cu ocazia zilei de 1 decembrie, o selectie exceptionala de vinuri romanesti au fost prezentate Ministrului Muncii, oficialilor din Ministerul de Externe al Italiei, precum si numerosilor reprezentanti ai corpului diplomatic si ai mediului de afaceri din Roma.

Marinela Ardelean, ambasador al programului Deschidem Vinul Romanesc, a ales sa repete experienta din cadrul Milano Wine Week, oferindu-le participantilor spre degustare peste 30 de etichete produse exclusiv pentru programul sustinut de Carrefour Romania, partener strategic al Wines of Romania

„A fost o bucurie sa vad o participare atat de echilibrata a publicului roman si italian. Ce m-a impresionat a fost senzatia incredibila de sinergie pe care au transmis-o toti participantii, la un nivel pe care, personal, nu l-am mai intalnit niciodata, in toti anii de cand traiesc in Italia. Chiar si oficialii italieni incercau sa spuna macar cateva cuvinte in limba romana, s-a discutat mult despre istoria comuna, despre similaritatile de limba si cultura… Iar vinurile, asa cum ma asteptam, au fost primite cu entuziasm si admiratie”, a declarat Marinela Ardelean dupa receptia de la Palazzo della Cancellaria, fostul sediu administrativ al Papalitatii si una dintre cele mai frumoase cladiri din Roma.

Deschidem Vinul Romanesc si la Londra!

Chiar de Ziua Nationala, pe 1 decembrie, Maria Olguta Petre, ambasador Wines of Romania in Marea Britanie – studenta la Viticultura si Oenologie la Plumpton College of London – le va face cunostinta oficial, profesorilor si colegilor sai, cu vinuri romanesti de top, de asemenea selectate din cadrul programului Deschidem Vinul Romanesc – sectiunea #ExclusivLaCarrefour

„Sunt oameni care iubesc vinul, care il inteleg din toate unghiurile, o parte dintre ei deja influenteaza piata vinului din Marea Britanie prin felul in care isi formeaza studentii, ceilalti vor deveni, fara indoiala, actori importanti in domeniile lor, de la productie pana la vanzare, si cred ca este necesar sa le dobandim, cat mai repede si mai deplin, increderea in vinul romanesc – si eventual sprijinul lor in promovarea acestuia”, ne-a anuntat Olguta. 

Pentru evenimentul dedicat Zilei Nationale a Romaniei, Olguta va oferi spre degustare vinuri de la Aurelia Visinescu (Etika), Domeniile Averesti (Spectrum Busuioaca de Bohotin), Jidvei (Mysterium Sauvignon blanc), Domeniile Prince Matei (Nasty, cupaj rosu), Avincis (Olt de Vie Negru de Dragasani), Via Viticola Sarica Niculitel (Geneza Feteasca neagra) si Domeniile Bogdan (MagnaLuna Feteasca Neagra) si Gramofon Wine (Chardonnay).

Sa Deschidem Vinul Romanesc peste tot in lume!

Nu in ultimul rand, de 1 decembrie va asteptam sa inchinam un pahar de vin romanesc alaturi de Kiss FM – disponibil online, pe kissfm.ro pentru romanii de pretutindeni – in cadrul emisiunilor speciale de Ziua Nationala. Alaturi de Carrefour Romania si Deschidem Vinul Romanesc, vom popula impreuna harta interactiva a Europei (sau chiar a lumii) cu toti cei care deschid o sticla de vin romanesc! Pentru premii si povesti, pe 1 decembrie fii alaturi de noi, pe Kiss FM! DVR si Kiss FM inaugureaza o noua traditie: de 1 Decembrie, deschidem o sticla de vin romanesc!

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES