Mihai Morar: „Da, sunt un fel de vampir. Recunosc!”

by Wines of Romania
0 Comment

Wines of Romania Podcast: Ep. #1

Fanii faimosului podcast al lui Mihai Morar – un podcast apreciat de Marinela Ardelean ca fiind ”fain si simplu ca o Feteasca Neagra” – l-au vazut si ascultat pe acesta din postura de gazda, mai putin de invitat. Wines of Romania vi-l prezinta pe Mihai raspunzand, de aceasta data, intrebarilor iscoditoare ale realizatoarei podcastului WoR. Cum ambii sunt originari Maramures, dialogul s-a legat firesc, mai ales ca au avut fiecare la dispozitie un pahar de prosecco. Si chiar daca discutia a inceput , inevitabil, de la horinca – apropo de Baia Mare, de Maramures -, a curs apoi spre vin. Veti afla de ce este vinul autohton o sarbatoare pentru Mihai Morar, dar si de ce poate contribui la brandul de tara  vinul romanesc.

Urmarind podcastul veti mai afla care au fost primele vinuri degustate de Mihai si in ce context, care sunt primele trei valori care il reprezinta, care este cea mai mare satisfactie a sa, in afara de familie, dar si cati prieteni are in cercul sau, si de ce se considera un fel de vampir (!). 

 „Vreau doar sa fiu, sa fac ceea ce imi place, sa spun in continuare, sa scriu povesti si nu conteaza daca le spun la radio sau le spun in podcast sau le scriu pe Instagram sau sa o apara alta platforma sociala”, i-a marturisit Mihai Marinelei.  

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES