by Admin

Despre

Wines of Romania

Vinul romanesc merita sa fie cunoscut la nivel international.  Noi, echipa Wines of Romania, ne propunem sa contribuim la dezvoltarea industriei de vin din Romania si la succesul imaginii vinului romanesc in lume prin informare, educare si sustinerea producatorilor de vin.

Ce este

Wines of Romania

WinesOfRomania.com este o platforma independenta, realizata cu capital 100% privat, unde gasesti informatii de calitate despre vinuri, crame, oameni, locuri dar si oportunitati de business. 

Cui se adreseaza

WINES OF ROMANIA

Ne adresam tuturor celor interesati de vinurile romanesti si de cramele din Romania si ne propunem sa fim principalul portal de informare asupra vinului romanesc. 

Lumea ar fi un loc mai bun daca oamenii ar cauta si si-ar ingadui sa se bucure mai mult de micile placeri ale vietii, iar vinul romanesc chiar poate raspandi un strop suplimentar de bucurie in lume. 

Echipa

WINES OF ROMANIA

Marinela Ardelean Wines of Romania Despre

Marinela Ardelean

Fondator al platformei Wines of Romania, Marinela este expert in vinuri, presedinte de juriu in concursuri internationale, autor de carti de vin si promotor neobosit al vinului romanesc. A intrat in lumea vinului dezvoltand piete noi in Asia-Pacific si America de Nord pentru crame italiene, a invatat despre vin in Italia, Franta si China, si a calatorit in 100 de tari pe toate continentele promovand si degustand vinuri. In 2021 a incheiat un doctorat despre marketingul vinului pentru a-si continua misiunea de a duce vinul romanesc in lume si a-l transforma in brand de tara.

Mirela Heizer Wines of Romania Despre

Mirela Heizer

Mirela are atatea titluri si functii, incat abia le putem numara pe cele mai importante. Este Expert OIV (delegat stiintific in comisiile de Viticultura, Economie si Legislatie), are certificare internationala in Ampelografie si in Controlul Indicatiilor Geografice, certificare WSET 3, este degustator autorizat, membru ADAR si jurat in concursuri nationale si internationale de vinuri, doctorat in Stiinte Agricole, Inspector de specialitate al ONVPV.

Radu Rizea Wines of Romania

Radu Rizea

Format ca jurnalist social si de investigatii in perioada romantica a presei romanesti, Radu a decis dupa 2000 ca si piata luxului, vinul si gastronomia sunt domenii in care este nevoie de educarea publicului. A participat la lansarea primelor reviste de vin din Romania, apoi a trecut pentru o vreme de celalta parte a baricadei, ca brand manager, pentru a studia piata de vin si din interior. Astazi scrie din nou cu placere despre vin si oamenii sai.

Ionut Sava Wines of Romania DESPRE

Ionut Sava

Cu peste 500 de site-uri dezvoltate, 5 ani de experienta cu Amazon si alti 7 ani de dezvoltare web si marketing online, Ionut este “vrajitorul” din spatele tuturor functiilor existente (si viitoare) ale platformei WoR, precum si al aplicatiei Wines of Romania. Lucreaza, la fel ca toti membrii echipei sale, 24/7.

Alexandru Mosneagu Wines of Romania DESPRE

Alexandru Mosneagu

Alex este full stack web developer si pasionat de cybersecurity si nu interactioneaza prea mult cu echipa WoR, in diversele grupuri de WhatsApp, unde ne tinem “sedintele de redactie”. Presupunem ca a renuntat sa mai vorbeasca in alte limbaje decat Css, scss, bootstrap, tailwind, php, oop php, mvc, twig, MySQL, sql, JavaScript, React, vue React, native c sau c++. Asta daca nu a mai invatat inca vreunul de saptamana trecuta...

Alina Dumitrita Wines of Romania DESPRE

Alina Dumitrita

Pasionata de social media, unde a acumulat deja trei ani de experienta, si calificata in graphic design si wordpress management, Alina “urca” materialele, alege si prelucreaza fotografiile, piguleste fiecare pagina, pana ne place tuturor cum arata si este tot timpul gata de treaba. Doar ca ne da peste mana, daca vrem sa facem noi ceva ce intra in zona ei de expertiza.

Mihaela Cojocaru Wines of Romania DESPRE

Mihaela Cojocaru

Traieste de multa vreme in Italia, unde a obtinut certificarea DipWSET, scoala pentru care este si Educator, fiind in acelasi timp si sommelier AIS (Associazione Italiana Sommelier). Si-a inceput cariera lucrand in enoturism, dupa care a trecut la export, educație, iar în ultimii ani s-a specializat in marketing digital. Este principala interfata online a WoR, dezvolta in paralel componenta de promovare a exporturilor si impreuna cu ea, iti vei exercita abilitatile in degustarea vinurilor.

Robert Heizer Wines of Romania DESPRE

Robert Heizer

Aschia nu sare departe de trunchi: viitorul familiei Heizer se va continua tot in lumea vinului. Robert este inginer cercetator la SCDVV Minis, membru ADAR si a lucrat la Valeaeden si Ratska Wines, a administrat o crama cu podgorie bio la Terra Natura Organic si “si-a facut mana” in stagii de practica in Toscana. Are un master in vinificatie, certificare WSET 2 si este doctorand in Tehnologii Viticole.

Maria Olguta Petre Wines of Romania DESPRE

Maria Olguta Petre

Studenta la Viticultura si Oenologie la Plumpton College din Londra, Olguta traieste de 7 ani in Anglia, impreuna cu copii sai. Este mereu la curent cu evolutiile tendintelor pe piete mature si sofisticate si, cand nu lucreaza la productia de spumante englezesti, scrie analize si articole sau promoveaza vinul romanesc, la toate intalnirile iubitorilor de vin.

Wines of Romania

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, trimite-ne CV-ul tau si o scrisoare de intentie la adresa info@winesofromania.com

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2022 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2022 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES