Home Stiri Incendiu la Cramele Rotenberg

Incendiu la Cramele Rotenberg

by Echipa Wines Of Romania
0 Comment

Cramele Rotenberg au fost extrem de aproape de o tragedie sambata seara, cand un incendiu provocat a afectat acoperisul si o parte din cladire. “Din fericire, datorita structurii gravitationale a cramei, au fost afectate doar aproximativ 400 de sticle aflate la primul nivel, sticlele si butoaiele de la etajele inferioare ramanand intacte”, a declarat Mihail Rotenberg, proprietarul cramei, pentru Wines Of Romania.

Presa locala a anuntat ca incendiatorul, un tanar localnic de 28 de ani, a fost retinut.
Cramele Rotenberg invita pe toti prietenii si pe toti iubitorii de vin sa participe la o zi speciala a portilor deschise, pe data de 18 iunie, fondurile obtinute in cadrul evenimentului urmand a fi donate pentru construirea unui loc de joaca pentru copiii din Ceptura.

Festivalul RO-Wine a anuntat ca a creat si a pus la dispozitie, cu titlu gratuit, un stand special pentru vinurile Rotenberg, cu toate ca locurile disponibile erau demult epuizate. “Iubim si sprijinim vinul romanesc in orice fel putem. Pentru micii producatori, asemenea evenimente pot perturba serios procesul de afaceri și nu putem decat sa apreciem ca, pana si in aceste circumstante, gândul lor se indreapta mai putin la pierderile suferite si mai mult la nevoile comunitatii locale. Asa ca incercam sa contribuim si noi, pe cat posibil, la revenirea cat mai rapida la o activitate normala a cramei. Va invitam deci sa gustati (si sa comndati!) vinurile Rotenberg in weekendul 21-22 mai, la Fratelli Studios, strada Glodeni 1-3!”, au declarat organizatorii festivalului RO-Wine | The International Wine Festival of Romania.

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES