Jidvei, sponsor al atletilor romani, la Olimpiada

by Wines of Romania
0 Comment

Dupa vernisajul Brancusi, vinurile Jidvei se intorc la Paris, de aceasta data pentru a sprijini evenimentele organizate la Ambasada Romaniei de catre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR). Sportivi, personalitati publice, jurnalisti, oficialitati si alte figuri importante se vor bucura de gustul vinului romanesc, ridicand paharul in onoarea celor care duc mai departe traditia performantei romanesti in sport.

Mai multe amanunte, in comunicatul oficial al companiei:

Asociatia „Jidvei – Viitor prin Educatie” este, de 5 ani, sponsor COSR, iar Jidvei – vinul oficial al evenimentelor organizate la Casa Romaniei pe perioada Jocurilor Olimpice de la Paris

Spiritul Olimpic insumeaza o serie de atribute pe care Jidvei le apreciaza si admira: competitie, munca, fair-play, calitate a jocului.

Din 2019,  Asociatia Jidvei – Viitor prin Educatie sustine activitatea Comitetul Olimpic si Sportiv Roman in vederea pregatirii echipei Romaniei – Team Romania – pentru participarea acesteia la Jocurile Olimpice. Pentru ca olimpicii de astazi devin modelele de maine, iar excelenta are nevoie de excelenta. In sport sau arta, marea performanta inspira viitoarele generatii si stabileste noi standarde de succes.

„Prin Asociatia Jidvei – Viitor prin Educatie sustinem CORS si evenimentele pe care le desfasoara la Ambasada Romaniei din Paris pe perioada Jocurilor Olimpice. Suntem alaturi de sportivii romani si le uram sa scrie istorie la Olimpiada 2024, continuand performantele legendelor care au dus renumele sportului romanesc pe cele mai inalte culmi. Este extraordinar ca isi reprezinta tara cu devotament si mandrie, iar pentru asta, dar si pentru rezultatele pe care le vor obtine, ii felicitam de pe-acum.” – Claudiu Necsulescu, presedintele Grupului Jidvei.

Iar vinurile Jidvei vor fi din nou prezente la Paris, de data aceasta, acompaniind evenimentele organizate la Ambasada Romaniei de catre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman. Printre participanti se vor numara sportivi, personalitati publice, jurnalisti, oficialitati si alte figuri importante, toti ridicand paharul in onoarea celor care duc mai departe traditia performantei romanesti in sport.

Pe durata acestei editii a Jocurilor Olimpice de Vara, Ambasada Romaniei la Paris, Palatul Béhague, va fi gazda Casei Ospitalitatii sub titulatura Casa Romaniei, fiind un proiect comun al Ministerului Afacerilor Externe si Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Asociatia Jidvei – Viitor prin Educatie este mandra sa contribuie la acest parcurs remarcabil al Team Romania, incurajand excelenta in toate formele sale si celebrand fiecare succes cu vinuri autentice, mostenire din inima Transilvaniei.

Despre Asociatia Jidvei – Viitor prin Educatie

Fondata in anul 2010, Asociatia Jidvei – Viitor prin Educatie este o organizatie non-profit care si-a orientat eforturile catre activitati si programe de sustinere a gradinitelor din zona, acordarea de burse de studiu pentru copii si tineri din medii defavorizate, precum si burse de merit si premii pentru elevii si studentii cu rezultatele exceptionale in plan scolar.

Asociatia Jidvei -Viitor prin Educatie incurajeaza, sustine si promoveaza performanta in orice domeniu, pentru ca viitorul inseamna educatie, iar cea mai importanta si solida investitie este in oameni.

📷 Sursa Poze: Jidvei 

RECOMANDARI

Alatura-te comunitatii noastre, ca sa fii printre primii care afla ultimele noutati. 

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

UTILE

© 2024 Wines Of Romania By Marinela Ardelean

Continutul portalului este proprietatea winesofromania.com, care va fi citat ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al winesofromania.com. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe aceasta platforma, ne puteti contacta pe adresa info@winesofromania.com

CATEGORIES